Vår historie:

Norsk Ombruk AS har utviklet en innovativ forretningsmodell der vi har spesialisert oss på reparasjon av hvitevarer for å tilby forbrukeren hvitevarer til en meget fordelaktig pris med garanti.

Vår visjon:

Norsk Ombruk har som hovedmål å forlenge produktets levetid, dette reduserer både avfall, CO2, karbon, energi og ressurser samtidig som forbrukeren kan spare penger.

Fremtiden:

Vi ønsker å forbedre verdikjedesamarbeidet for å styrke markedsposisjonen og skape mer sirkulær økonomi med å gjennomføre vår ombruks profil og vise fordeler.

Om oss:

Norsk Ombruk AS er en dynamisk og ambisiøst produksjonsbedrift som ble etablert i Norge i 2013 med fokus på å forlenge levetiden til hvitevarer og annen elektronikk.

Selskapets verdiproposisjon handler om å ta produkter som har kommet til slutten av sin første, nyttige fase av, og gjennom sine unike reproduksjonsprosesser, utført av et team av dyktige operatører, er selskapet i stand til å produsere reproduserte produkter av høy kvalitet, som gir ytterligere nyttige fem år med topp ytelse, og som kan kjøpes gjennom anerkjente store merkevarebutikker for å tilby hvitevarer til en meget fordelaktig pris.

Ikke bare forbedrer denne forretningsmodellen produktets levetid og verdi for sluttbrukerkunden, den forlenger også det opprinnelige merkevarens levetid og omdømme. Modellen leverer et rimelig alternativ til det splitter nye produktet, samtidig som det opprettholder verdifulle ressurser, og sparer energi og tilhørende karbondioksidutslipp.

Norsk Ombruk har for tiden fokus på hvitevarer, en kategori som inkluderer kjøleprodukter, vaskemaskiner, ovner, oppvaskmaskiner og tørketromler. De relative andelene av mottatte produkter er ganske like hvert år, og er bare ned til hva selskapet mottar fra sine forskjellige forsyningskanaler - vanligvis returneres produkter til forhandlere på slutten av den første levetiden.

Norsk Ombruk har satt som mål at vi skal starte opp minst 1-2 nye produkt områder årlig i de neste 5 årene. Det er fortsatt mye der ute som vi enkelt kan bidra til å forlenge levetiden og være bærekraftig og miljøbesparende.

Avis artikler om Norsk Ombruk AS. Trykk på linken for å lese. 


 Norsk Ombruk AS -

Åpningstider:

mandag-fredag: 08:00 - 16:00  

 

Lørdag og søndag: Stengt

 

Hovedkontor: 

Gryteveien 339, 3160 Stokke

post@norskombruk.no

Tlf: 45 46 47 26

Org.nr.: 914 139 570 MVA