Salgs- og leveringsbetingelser for LAPTOP Norsk Ombruk AS

1 Generelt

Salgsbetingelsene gjelder for salg av laptoper på Norskombruk.com til forbrukere.

  • Selger er: Norsk Ombruk AS (Norsk Ombruk AS)

Kjøper er: Den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg (og tilsvarende benyttes betegnelser som din eller ditt).

Norskombruk.no: Selve nettbutikken/plattformen som er knyttet til domenet www.norskombruk.no.   

Er du under 18 år, kan du bare handle, hvis du har eget bankkort (debetkort) som kan brukes til det. Du kan ikke benytte de andre betalingsmåtene som gjelder. Du kan også få en foresatt til å gjøre handelen for deg.

  • Vi leverer kun til fastlands Norge
  • Norskombruk.no vil ta betalt for varer med inkl. mva.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert av forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven.

Du finner disse lovene på https://lovdata.no/.

2 Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Vi forbeholder oss rett til å forandre priser og spesifikasjoner uten forvarsel.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, utsolgte varer, sviktende leveranser fra leverandørene våre og opplagte prisfeil på produkter (typisk 0-priser eller kraftig redusert pris uten grunnlag).

Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling eller deler av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgt vare vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Norsk Ombruk AS tar ikke ansvar for at produkter eventuelt er utsolgt.

Kjøper plikter å oppgi riktig og fullstendig informasjon for et kjøp. (Eks. kundenavn, faktura- og leveringsadresse, telefonnummer og e-postadresse). Kjøper kan om ønskelig oppgi bestillingsreferanse, eventuelle meldinger om bestillingen, samt velge fraktmetode.

Norskombruk.no vil sende en bestillingsbekreftelse når bestillingen er foretatt. Norsk Ombruk AS må deretter gi deg beskjed, hvis de er utsolgt på noe av det som bestillingen omfatter. Dine kvitteringer vil bli levert til deg ved at de blir lastet opp på” Min Side/Ordreoversikt”, på den antatte leveringsdatoen, uavhengig av hvilken betalingsmåte som er valgt.

3 Produkt informasjon

Bilder kan også være generelle for hver modell/ modellserie og vise tilkoblingsmuligheter, porter e.l. som ikke er aktuelle for produktet som selges. Vi oppfordrer derfor våre kunder til å se på kombinasjonen bilde og produktinformasjon for å finne rett produkt.  Kjøper har et generelt ansvar for selv å sørge for at varen vil være dekkende for sitt behov. Dersom bilde og/ eller informasjon er mangelfull eller fraværende, kan kjøper kontakte kundeservice for å få tilgang til ytterligere informasjon. Dersom det er uoverensstemmelse mellom varens navn, bilde og/ eller beskrivelse, så anbefales kjøper å ta kontakt

4 Reklamasjon og garanti

Etter at du har mottatt produktene bør du så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med sendingsbekreftelsen. Undersøk om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

Produkter I kategorien Laptoper har 1 års garanti. Ved feil blir maskinen byttet ut med samme eller tilsvarende vare.

5 Kjøpers plikt til å kontrollere mottatte varer

Kjøper plikter å kontrollere innholdet av bestillingen senest 7 dager etter mottak. Kontrollen skal bestå i å avstemme innholdet opp mot ordrebekreftelse/ bestilling, samt i den grad det er mulig, å undersøke produkter for feil, defekter, mangler eller skader; heretter kalt «reklamasjon».

Dersom en reklamasjon avdekkes skal kjøper så snart som mulig og senest 14 dager etter varemottak melde fra til Norskombruk.no gjennom returportalen under «Min konto» på norskombruk.no

Produkter I kategorien Laptoper har 1 års garanti. Ved feil blir maskinen byttet ut med samme eller tilsvarende vare.

 

Kontakt informasjon: 

  • Norsk Ombruk AS
  • Org.nr: 914 139 570
  • Gryteveien 339, 3160 Stokke
  • tlf: 45 46 47 26
  • epost: salg@norskombruk.no