Medication

Find out how your medicine works, how and when to take it

Heart Defects

Highly skilled experts and consultants in heart diseases

Live Support 24/7

Live support to assist you, especially in emergency

First Aid

Advice, tips and tools to help you save people's life

Få kontroll på dine produkter

Vi ivaretar hvert trinn på produktenes vei slik at de har maksimal levetid og minimal negativ påvirkning på miljøet.

NORSK OMBRUK

De siste 10 årene har Norsk Ombruk bespart miljøet for titusenvis av produkter som kunne havnet på søppelfyllinger. Produktene som ikke kunne reddes gikk i syklus med å forlenge levetiden på til andre enheter og produkter i resirkuleringsprosessen.

Vårt stadig voksende nettverk av samarbeidspartnere gjør at vi når flere områder i både Norge og Europa.

Klargjøring og utsendelse

Hvert eneste produkt leveres rett fra vårt hovedlager i Stokke, Vestfold. Det er her vi sorterer, reparerer, tester og renser enhetene slik at du bare kan plugge den inn!

Våre mål

Norsk Ombruk har gått fra et lite familieselskap til en voksende bedrift som gjør seg bemerket langt utover Norge. Vårt mål er å etablere og markere oss i Europa. Vi jobber kontinuerlig med modernisernig av våre systemer slik at vi kan forbedre arbeidsflyten, effektiviteten og ha en bærekraftig bedrift. Sammen med gode merarbeidere og samarbeidspartnere vil dette gi oss kapasitet til å gi enda flere produkter nytt liv.

Levering

Vi ønsker å tilby rask levering av produkter. Normalt tar det 1-3 virkedager før produktet forlater vårt lager.

Hva er Ombrukt?

Kjeder, verksteder og leverandører går sammen om å tilby norske forbrukere en trygg og sikker ordning for å kjøpe ombrukte elektronikkprodukter. Andelen elektronisk avfall øker, og en stor del er produkter fra vanlig forbrukerelektronikk. Mange produkter kan fortsatt repareres og brukes videre, og Stiftelsen Elektronikkbransjens bidrag til sirkulærøkonomien heter OmBrukt. To år ombyttegaranti, slik at forbrukeren trygt kan kjøpe ombrukte produkter av ombrukssentre godkjente av OmBrukt. Patentert godkjenningsmerke for ombrukte produkter som skal tilbake på markedet. Godkjenningsordning for butikker og verksteder som skal behandle ombruksprodukter. Databaseløsning for registrering av ombruksprodukter. CO2 -regnskap på hvor mye CO2 som spares ved å forlenge levetiden på brukte produkter.

Les mer om Ombrukt her: 

kontakt oss!